Hozzávalók:
- 50 dkg zacskós túró;
- 20-25 dkg hosszúkás babapiskóta;
- 2 dl tejszín;
- 1 egész citrom;
- 1 csomag vaníliás cukor;
- 1 csomag zselatin;
- ízlés szerint porcukor.
Elkészítése:
- A túrót, a tejszínt, a porcukrot, a zselatint összekeverjük.
- Az egész citrom héját belereszeljük, majd
- fél citrom levét belecsavarjuk.
- Ha jól elkevertük, rakjuk hűtőbe legalább 2 órára!
- Válasszunk ki egy közepes nagyságú tálat!
- A piskótának a felét összetördelve rakjuk a tál aljába!
- Ha lejárt a kikevert túró pihenési ideje, tegyük rá a felét!
- Az összetördelt piskóta másik felével takarjuk be!
- Helyezzük rá a maradék túrót!
- Ha elkészültünk, tegyük vissza a hűtőbe legalább még 2 órára!
Ezzel a desszertünk elkészült, jó étvágyat kívánunk hozzá!